Klimatske naprave

klimaKlimatske naprave so sicer po uporabi splošno znane kot naprave za ohlajanje prostora. Vendar so lahko ob današnjih cenah energentov primerne tudi kot cenejša alternativa za ogrevanje prostorov. Poleg primarne funkcije klimatizacije zraka (ohlajanje ali ogrevanje) jih zaradi vgrajenih sistemov za filtracijo zraka souporabljamo tudi za zagotavljanje visoke kakovosti zraka v prostoru. Razlikujemo več vrst klimatskih naprav glede na uporabo ter montažo. Zato je odločitev za tisto, ki je primerna za vaše potrebe in prostor, ki ga želite klimatizirati, potrebno sprejeti ob poznavanju značilnosti posameznih sistemov.

V našem podjetju v naboru storitev nudimo tudi montažo in servis klimatskih naprav. Te vam lahko po želji dobavimo, nudimo pa vam tudi svetovanje pred nakupom.

Za vas montiramo in servisiramo:

  • industrijske klimatske naprave,

  • prostostoječe klimatkse naprave,

  • stenske klimatske naprave

  • talno-stropne klimatske naprave,

  • split sisteme.

Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.