Free songs
Brode 1, 3305 Vransko041 873 080hop.frenk@gmail.comPonedeljek - Sobota: 8:00 - 17:00

Prezračevalne naprave

prezracevalna napravaGlobalno onesnaževanje zraka ter nabiranje umazanega zraka v prostorih zaradi prašnih delcev, vlage, CO iz izdihanega zraka in drugih polutantov na eni strani ter dejstvo, da skoraj 80% časa ljudje preživimo v zaprtih prostorih, nas vse bolj usmerjata k razmišljanju o urejenem sistemu prezračevanja. Iz prostorov je namreč potrebno odvajati umazan zrak ter obenem dovajati svež in kakovostnejši zrak zunaj objekta.

Načinov prezračevanja prostorov je več, od tistih enostavnejših rešitev, kjer se prezračuje zgolj določen prostor (lokalni prezračevalni sistemi), pa vse do zapletenih in učinkovitih centralnih prezračevalnih sistemov. V našem podjetju se v okviru vizije »Dolgoletne izkušnje in dobre reference« usmerjamo k zagotavljanju kakovostnih storitev ob močni strokovni podpori, upoštevanju dolgoletnih izkušenj naših mojstrov ter z močno podporo s strani kakovostnih blagovnih znamk, katerih izdelke uporabljamo.

Za vas dobavimo, montiramo in servisiramo prezračevalne naprave ter naprave za prezračevanje z vračanjem toplote – rekuperatorje.

Menu