Prezračevalne naprave

prezracevalna napravaGlobalno onesnaževanje zraka ter nabiranje umazanega zraka v prostorih zaradi prašnih delcev, vlage, CO₂ iz izdihanega zraka in drugih polutantov na eni strani ter dejstvo, da skoraj 80% časa ljudje preživimo v zaprtih prostorih, nas vse bolj usmerjata k razmišljanju o urejenem sistemu prezračevanja. Iz prostorov je namreč potrebno odvajati umazan zrak ter obenem dovajati svež in kakovostnejši zrak zunaj objekta.

Načinov prezračevanja prostorov je več, od tistih enostavnejših rešitev, kjer se prezračuje zgolj določen prostor (lokalni prezračevalni sistemi), pa vse do zapletenih in učinkovitih centralnih prezračevalnih sistemov. V našem podjetju se v okviru vizije »Dolgoletne izkušnje in dobre reference« usmerjamo k zagotavljanju kakovostnih storitev ob močni strokovni podpori, upoštevanju dolgoletnih izkušenj naših mojstrov ter z močno podporo s strani kakovostnih blagovnih znamk, katerih izdelke uporabljamo.

Za vas dobavimo, montiramo in servisiramo prezračevalne naprave ter naprave za prezračevanje z vračanjem toplote – rekuperatorje.

Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.