Montaža toplotnih črpalk

Sistem ogrevanja s toplotnimi črpalkami je vse bolj priljubljen način ogrevanja, saj je ekonomičen in ne terja ekstremnih vložkov. Velik potencial v tem vidimo tudi mi, zato sodelujemo z izdelovalcem toplotnih črpalk Krono-Term iz Braslovč in vam nudimo kompletno vgradnjo oz. montažo črpalke v objekt. Prednost tovrstnega ogrevanja so nizki obratovalni stroški in razmeroma dolga življenjska doba. Sistem je prilagodljiv in okolju prijazen.

Montaža toplotne črpalke torej zajema montažo notranje in zunanje enote, inštalacijo, priklop na električno omrežje, zagon in servisiranje po potrebi. Zagovarjamo kakovost in se predstavljamo kot zanesljiv partner skupaj s Krono-Termom, ki vam ponuja pestro izbiro sanitarnih in ogrevalnih toplotnih črpalk.

Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.